Nationaldagspingis

Nationaldagen firades här i Shanghai på Handelskammarens pingisturnering. Ingen mindre än Jörgen Persson deltog. Axel, Nils och jag var dock främst där för att heja fram Stockholms tingsrätts tvåfaldiga pingismästare. Han fick dock se sig besegrad av en kines som inte ens brytt sig om att byta om. Första matchen vann han dock, på WO. Sorgen över förlusten gick över när Jörgen signerade Andreas pingisracket. Det pratas om att rama in det.

Efter kvalet var det bara kineser kvar i turneringen. Statistiken över VM segrar i pingis var direkt överförbar till dagens event. De är bättre helt enkelt. Men söker man på table tennis på Wikipedia nämns sju personer. Två svenskar och fem kineser. Det är inte så illa. När Shanghais juniorspelare körde rundpingis med Jörgen märktes det att Kina även fortsättningsvis kommer att vara en pingisnation. De var nog egentligen deras autografer vi skulle bett om.


Andreas får sig en hård matchAndreas kollegor missade inte fototillfället, Jörgen är känd i Kina


Lovande kinesiska juniorer


Snart med signerat racket


Vi hejade såklart också på kompisen Estrid som mötte Jörgen i Zlatan-dräkt
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe, läste inte bildtexten på första bilden utan tänkte S**t vad Andreas är lik Jörgen Persson. Tyckte det var lite konstigt att han spelade med keps :)

2011-06-09 @ 10:58:15
Postat av: Mia Granstedt

Hej! vad trevlig din blogg är. lär verkligen att läsa din blogg lite mer! :p Hoppas du har en kul dag :)

2011-06-28 @ 13:56:49
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0