Gott Nytt År!

En och en halv timme kvar på 2010, utanför sjunger ett filipinoband covers på gamla 80-tals dängor och här inne sover världens finaste två killar. Vi lämnade nyårsbanketten i förtid när kineserna drog på volymen på ljudanläggningen och den ryska konfrencieren körde lotteri. Vi tog med oss efterätten och en flaska vin och det helrör vodka som ingick i middagen till balkongen. När vi gick hade de flesta bord halvtomma vodkaflaskor kvar. Ja, det var bara vi som inte var ryssar på middagen. Vodkan spar vi nog, vinet blir till tolvslaget. Till efterätten krävde Axel att Andreas skulle sjunga "Måsen" och " Hej tomtegubbar" vilka efterföljdes av rungande applåder. Snapsvisorna på julafton gjorde intryck.

Imorgon ska vi fortsätta sola och bada, Axel blev kompis med en tjej från Beijing idag på stranden. Han pratade svenska, hon kinesiska, men kul hade de. Förhoppningsvis kan de fortsätta leka imorgon. Nils har feber och har haft en dag inne i skuggan. Han verkar tröttna på det så förhoppningsvis inleder han 2011 med att bli frisk.

Nyårsskål i kokosnöt framför jacuzzin på vår balkong


Balkongutsikt


Fundersam om den stora pappan får låna spaden (Vi har aldrig sett så många överviktiga kineser som här)


Strandliv




Kommentarer
Postat av: Peter E

Måste vara en upplevelse även för vodkaförfriskade ryssar att höra Andreas sjunga. Gott nytt på er alla fyra och tack för året som gått!

Peter & Kikka

2010-12-31 @ 16:01:49
Postat av: anne-mamma

Jag hann åka skidor innan nyårsbastu och tur för det för nu regnar det...klimatet är konstigt.Regina rinde från Thailand allt bra där och bara vi får Nils frisk allt bra hos er...Riktigt GOTT NYTT ÅR och många skojiga dagar i Shanghai till er alla önskar Anne o Håkan!

2010-12-31 @ 22:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0