När det bara regnar

Just nu är det regnperiod i Shanghai. Det betyder antingen att regnet störtar ner en timme i taget eller att det strilar en hel dag. Det är extremt fuktigt överallt och ganska varmt. Det är nu alla börjar oroa sig för kläder som kan mögla och varje dag hör man märkligare och märkligare historier om vad i en lägenhet som kan täckas med mögel.

Axel, Nils och jag har spenderat helgen utan Andreas som har varit på utflykt till bambuskogen med jobbet. Två barn en regnig helg är inte toppen, men med trevliga grannar som bjuder på fika och middag löser sig det mesta.

Helgen började med en möhippa som slutade på ett dansgolv ganska sent. Vid femsnåret började killarna att vakna så lördagen var ganska trött. Regnet strilade. Förmiddagen spenderades på Nils babysång. Jag har länge misstänkt att den är lite konstig även fast Nils gillar den. Axel bekräftade det och var mycket skeptisk till frökens pedagogiska försök.

Idag, söndag, besökte vi tekniska muséet i Pudong med Amanda, Linnea, Simon, Signe och Noel med föräldrar. En riktig pärla när det regnar. Vi hade kul! Men när Andreas kom hem sa jag hej då och gick ut och fick massage och somnade.

Ganska blött på Wulumuqi lu på väg hem från dagis


Skeptiska till babysång


Nils, Signe och Amanda på tekniska muséet


En lillebror som slutat krypa, tycker att gå är för fegisar och har börjat klättra istället
. Här i rainbow room på tekniska muséet.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0