Partyhelg!

Hej bloggen, jag har inte glömt dig, men det har minst sagt varit fullt upp med förkylningar, besök och utflykter de senaste veckorna. Efter att ha vinkat av Pernilla på torsdag inledde vi på fredagen en riktig partyhelg.

Fredagkväll firades med Andreas jobbs stor vårfest på en gård med massor av upplysta Buddahstatyer. Champagne, dans och kultur i ett. Mia, som fortafarande är kvar hos oss, fick spendera kvällen med svenskarna i Shanghai på en av stans mest spektakulära platser att ha fest.

Festen avslutades de första timmarna på lördagen och ungefär samtidigt vaknade Nils. Efter cykelutflykt, mat och glass på Ferguson lane så fortsatte dagen upp på 32 våningens taktterass i vårt hus. Kompisen Conrad fyllde två och firade med specialanlagd sandlåda, pinata och barbeque. Förutom skräcken när Nils försvann i några minuter och ett visst mått av ständigt närvarande svindel var det ett fantastiskt kalas. Mia och jag toppade kvällen med vernisage på Moganshan lu.

Nu, söndagkväll, sitter vi trötta och svettas i Shanghai. Sommaren är helt klart här och vi har varit på Meridian i Sheshan (en timme från stan) och ätit brunch och badat i deras pool hela dagen. Känslan av sommar är total.

Med Buddah framåt småtimmarnaDet bästa med trötta föräldrar är att man får glass till lunch


och tårta till middag.


Axel gör ett försök att slå sönder den godis fyllda pinatan i form av Buzz.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0