Axel 3 år!

I lördags, den 9 april, var det så äntligen dags. Födelsedagskalas, tårta och presenter. Solen sken i Shanghai och efter uppvaktning på sängen och frukost gick vi ner på gården för att förbereda kalaset. 10.30 kom de första gästerna och sedan var det full rulle fram till fiskdammen. Alla de svenska barnen var helt med på vad en fiskdamm är. De kinesiska, franska och amerikanska barnen tyckte mest att det var konstigt att Axels pappa satt bakom ett skynke och satte fast godispåsar på ett fiskespö. Som dessutom liknade ett kvastskaft med en tvättlina.

Idag hävdade Axel att han var åtta. I am eight. Han har nog fått hybris, och glömt att han missar ett antal kalas om han hoppar över så många år.

Tårtan var nog höjdpunkten. Muffinsar formade till en trea med en ätbar tågbana på. Det blir favorit i repris i oktober fast då dubbelt så stor, med två treor.

Happy birtday och Ja må han leva för treåringen
LjusblåsningSophie, Gustave, Axel och Etienne mumsarNils gick från famn till famn, här med grannen SofiaBästa presenten, vesslan, ett måste för alla barn i KinaArvid är fem och kan sladda med sin...Linda assisterar vid fiskdammenDagiskompisen Sophie får hjälp av pappa RobertKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0