Nils 11 månader, Shanghai 8 månader och vi stannar många till

Nils fick fira sin 11 månadersdag med äggletning på gården. Påskharen var på plats, alla barn mumsade chokladägg och utanför staketet flockades kineser som undrade vad vi höll på med.

Shanghai känns verkligen som hemma nu. Så mycket som hemma att vi efter långa diskussioner många listor  med för och emot och ganska mycket tårar bestämt oss för att stanna många månader till, ända tills till julen 2012.

Det känns som om äventyret bara har börjat och att återvända till Stockholm för gott till sommaren hade inte känts oavslutat. Andreas har kul på jobbet, vi har träffat fantastiska vänner, Axel har börjat att lära sig två nya språk och stannar vi längre får jag chansen att göra något mer än att bara vara föräldraledig i Shanghai. Vi har också hittat en fantastisk stor och härlig lägenhet med både golvvärme och diskmaskin (sällsynt i Shanghai) på fina Anfulu mitt emot stans bästa bageri. I juni går flyttlasset.

På hemlängtningskontot står såklart vänner och familj, naturen och livet runt Katarina Bangata. Men det finns ju kvar och vi hoppas att vi får ett långt och skönt sommarlov i Sverige.

På äggjakt med mamma och storebrorsanKommentarer
Postat av: anne-mamma

Grattis till förlängning i Kina! Ett tillfälle som inte duker upp i livet varje dag! Vi saknar oxo er men tiden går fort o snart är det 2012, dessutom ses vi där i mellan Kram från Anne

2011-04-25 @ 17:04:09
Postat av: Regina

Vilka härliga blogginlägg som vanligt, känns så märkligt att se nils gå omkring :) Vad roligt att ni stannar lite längre, jag planerar ett besök till shanghai i höst eller nästa vår eftersom Zoe också förlänger sin vistelse, då ser jag fram emot att få se er nya lya ;) Många kramar till hela familjen från Regina

2011-04-26 @ 20:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0